Hundeadfaerd.dk

 

 

Velkommen     Adfærdsregulering    Hundepasning    Lydighedstræning

Hundene    Kontakt   Links


Priser

 

Adfærdsregulering

Kan hunden ikke være alene hjemme? Er den bange for fyrværkeri eller ukendte lyde? Kan den ikke være i rum med andre/fremmede hunde?

Vi har igennem mange årtier avlet os frem til de mere eller mindre tamme dyrearter, der nu fylder meget i de flestes dagligdag på en eller anden måde. Det er på trods af denne avl, ikke altid nemt og problemfrit at få dyrene i til at passe ind i vores hverdag og levevis. Det er en af grundene til, at mange dyr aflives.

Ved at vi blandt andet tager hensyn til og lærer om dyrenes naturlige adfærd, kan vi dog løse mange af problemerne og gøre det lettere for os selv og dyrene.

Jeg kan tilbyde professionel hjælp til at lære dig og hunden at samarbejde og derved løse de problemer der kunne være med din hund. Jeg har stor erfaring med hunde, en bred viden og erfaring i indlæringspsykologiens redskaber, og har lysten til prøve nye udfordringer.

En adfærdsbehandling omfatter en konsultation i eget hjem, af ca. 1 times varighed (alt afhængig af problemets omfang), og et skriftligt behandlings/træningsprogram, der udarbejdes og sendes 1-2 dage efter konsultationen.

 

www.hundeadfaerd.dk * asselkærvej 6 * 7860 spøttrup * tlf. 30510158 * email: katrine@hundeadfaerd.dk