Hundeadfaerd.dk

 

 

Velkommen     Adfærdsregulering    Hundepasning    Katrines Hundeskole

Hundene    Kontakt   Links


Priser

Da vi skal til Skotland i praktik er hundepensionen lukket fra 1. februar til 31. juli


Hundepasning

Jeg ville aldrig rejse nogen steder, hvis ikke jeg kendte nogen der kunne passe mine hunde. Derfor har jeg startet en lille hunde "bed and breakfast." Det vil sige at jeg gerne passer din hund, hvis du mangler en sitter, når du skal ud at rejse, eller bare være længe væk en dag.

Hunden skal være sammen med min familie og mine to hunde, så det kræver at hunden kan enes med andre. Jeg kan derfor kun have en til to hunde af gangen, så det gælder om at kontakte mig i god tid, da jeg går efter først til mølle princippet.

 

     

 

Betingelser & Retningslinjer

Mad og drikke
Ejeren af kæledyret er selv ansvarlig for at der er mad nok til kæledyret i pasningsperioden. Er der ikke det sørger Hundeadfaerd.dk for foder på ejers regning.
Hundeadfaerd.dk sørger for at give rent vand, foder, luftning, kæler og snakker med kæledyret. Der kan evt. indgås aftale om pelspleje og/eller indkøb af diverse varer.

Sygdom
Hundeadfaerd.dk kan ikke gøres ansvarlig for evt. sygdom opstået i perioden hvor kæledyret er overdraget til os. Hundeadfaerd.dk forbeholder sig ret til, for ejers regning, at bringe dyret til dyrlæge, såfremt den viser sygdomstegn eller kommer til skade i den tid kæledyret er overdraget til os. Endvidere overlades det til dyrlægen at foretage evt. sårpleje og, eller forbindingsskifte. Hvis der af kunde er angivet en foretrukken dyrlæge, benyttes såfremt det er muligt denne dyrlæge. I modsat fald benyttes dyrlægerne i Roslev.

Skader
Hundeadfaerd.dk kan ikke:

Drives til ansvar for evt. skader forvoldt af kæledyret. Herunder skader på personer eller andre dyr. Ødelagte genstande kommer på regningen.

Ved evt. uforudsete skader eller lign. er Hundeadfaerd.dk forpligtiget til at kontakte kunden på det udleverede telefonnummer.

Aftaler & afbud
Alle aftaler samt tilbud indgået med Hundeadfaerd.dk er altid gældende.
Kunden faktureres alle indgåede aftaler. Afbestilling af en pasningsperiode / aftale, skal ske senest 7 dage før aftalen påbegyndes. Sker afbestillingen mindre end 7 dage, forholder Hundeadfaerd.dk sig ret til at opkræve et gebyr på 50 % af den samlede aftalepris. Undlader en kunde at melde afbud, faktureres denne 100% af den samlede aftalepris til dækning af tab for mistet, eller dertil kommende pasningsaftaler.

Ret til ændringer forbeholdt Hundeadfaerd.dk.

 

   

www.hundeadfaerd.dk * asselkærvej 6 * 7860 spøttrup * tlf. 30510158 * email: katrine@hundeadfaerd.dk