Hundeadfaerd.dk

 

Velkommen     Adfærdsregulering    Hundepasning    Katrines Hundeskole

Hundene    Kontakt   Links


Priser

 

 

 

Katrines hundeskole

 

Hundetræning på hundens præmisser!

 

 

Hundeskolen holder pause i øjeblikket, da jeg er startet på uddannelse og derfor ikke har tiden til det.

 

 

Det er træning hvor både hund og ejer skal have det sjovt!

Vil du gerne træne lidt lydighed sammen med din hund uden at det skal blive højtideligt eller alt for konkurrencepræget? Det kan trænes på hyggeplan og man kan gå til konkurrencer. Hvad går det så ud på? Først og fremmest går det ud på at have det sjovt med sin hund! Derefter er det en række øvelser som sættes efter hinanden på en bane – ligesom i agility. Her er det bare øvelser som plads, sit, dæk og stå, der øves i forskellige variationer. Men hovedsagen er at man skal have det sjovt mens man træner. Her er klikkertræning et super redskab, men man kan også sagtens træne uden.

Jeg starter et rallyhold op lige så snart der er nok til et hold, og alle interesserede kan læse mere
om det på
www.rally-lydighed.dk.

 

Tilmelding til både rally og hvalpehold på

 katrine@hundeadfaerd.dk


 

 

Hundetræning

Mit navn er Katrine Vesterager og jeg er uddannet dyreadfærdsterapeut ved Roger Abrantes på Etologisk Institut. Jeg har de sidste mange år arbejdet med adfærdsregulering og bruger på baggrund af lang tids erfaring hovedsageligt klikkeren i hvalpe-, adfærds- og lydighedstræning.

Med en klikker, kan man belønne de helt små delelementer når man træner.

Med klikkeren forstærker man ønsket adfærd og ignorerer forkert adfærd.

Når man bruger klikkeren som træningsredskab, får man en hund, der har det sjovt, når den samarbejder med sin ejer.

Som eksempel er der rigtig gode erfaringer med klikkeren i forbindelse med apportøvelsen, som for visse racer kan være en kamp at få lært.

Med klikkeren kan man dele øvelsen op og belønne hunden eksempelvis for at samle noget op eller for at aflevere det. Træningsprincipperne er udviklet af bl.a. Karen Pryor til træning af delfiner og andre dyr og er først i de senere år indført i dansk hundetræning.

Alle hunde har brug for lidt lydighedstræning. Det behøver ikke nødvendigvis at betyde at man skal gå til konkurrencer, men bare for at have det rart derhjemme, er der nogle regler ejer og hund skal være enige om.

 

Jeg kan tilbyde dig hjælp til træning enten hos dig eller i Hvidbjerg kær hvor jeg bor. Træningen vil foregå på dine og hundens præmisser.

 

Ring til mig, så kan vi aftale et tidspunkt.

Tlf: 30 51 01 58

 

Indlæring gennem leg

Det gælder om at hunden lærer, at det er sjovt at træne. Alt arbejde med hunden skal være et samarbejde, det er den bedste måde at træne på, efter min erfaring.

Hvis det har interesse kan man lære at træne med klikker. En klikker er en markør, der markere korrekt adfærd mere præcist, end man selv kan gøre med ord.

www.hundeadfaerd.dk * asselkærvej 6 * 7860 spøttrup * tlf. 30510158 * email: katrine@hundeadfaerd.dk