Bella har fået 3 kuld hvalpe, og i år ser det ud til at der kommer en flok mere. Her kan du se hvalpene fra de tidligere kuld. Du vil også kunne se billeder af de nye hvalpe her, når de kommer.

Bella er endygtig og kærlig hundemor og jeres hvalp får den bedste start på livet hos os. Her er hvalpen til Jer der gerne vil starte på plussiden. Bellas hvalpe er renlighedstrænet, omgængelighedstrænet, kan kom, sit mm. og er utrolig kælen. Den har chip, sundhedsbog, EU pas mm. Vores hvalpe er vokset op inde med MEGET børnekontakt, og bliver fortrolige med hjemmets lyde. De er opdrættet af exam. dyreadfærdsterapeut, som går hjemme og har god tid til at kræse om dem. De har også en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder, prutteposer, tyggeben, halsbånd og snor, og på hvalpenes blog (hundeadfaerd.dk) er der nye film eller portrætbilleder hver uge. Der er livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredshedsgaranti.

Vores doodler koster 16.500kr. Har i betalt for at stå på venteliste trækkes de 1500kr fra dette beløb. Når i så er skrevet op til en hvalp betales et depositum på 5000kr, som ikke refunderes hvis i skulle ombestemme jer. De resterende penge betales ved afhentning, når hvalpen er klar til at flytte hjemmefra.