Happy doodles

Hvalpe fra vores hunde får den bedste start på livet hos os. Her er hvalpen til jer, der gerne vil starte på plussiden. Happy doodles' hvalpe er renlighedstrænet, omgængelighedstrænet, kan kom, sit mm. og er utrolig kælene. De har chip, vaccineret, har fået ormekur. Der medfølger sundhedsbog og EU pas. Vores hvalpe er vokset op inde med masser kontakt, og bliver fortrolige med hjemmets lyde. De er opdrættet af dyreadfærdsterapeut, som går hjemme og har god tid til at kræse om dem.

De får en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder, prutteposer, tyggeben, hvalpehalsbånd og -snor, og på hvalpenes blog Happy Doodles er der nye film eller portrætbilleder hver uge. Der er livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredshedsgaranti.

Vores doodler koster 23.000kr.

Vi åbner for ventelisten så snart hvalpene er født. Dette koster 1000kr og inkludere et eksemplar af min bog Hvalpens ABC. Hvis i af en eller anden grund skulle hoppe fra ventelisten, refunderes de 1000kr minus 155kr (bog og forsendelse)

Når i har været på besøg og er blevet godkendt til en hvalp et depositum på 9.000kr, som ikke refunderes hvis i skulle ombestemme jer. De resterende 13.000kr betales ved afhentning, når hvalpen er klar til at flytte hjemmefra.