Molly fik 7 smukke hvalpe på valentinsdag

Molly er en skøn cockerspaniel og faren til hvalpene er en lækker hvid mellem puddel.

Hvis du vil i betragtning til en af disse guldklumper, skal du skrive lidt om dig selv og hvad du kan tilbyde hvalpen. Dette sendes til mig på sms til 30510158.

Herefter kontakter jeg dig, hvis du kan komme på ventelisten. En plads på venteliste koster 1500 kr.

Hvalpelisten er nu fuldt besat, så det er ikke nødvendigt med flere henvendelser.

Hvalpe fra vores hunde får den bedste start på livet hos os. Her er hvalpen til jer, der gerne vil starte på plussiden. Bellas hvalpe er renlighedstrænet, omgængelighedstrænet, kan kom, sit mm. og er utrolig kælen. Den har chip, sundhedsbog, EU pas mm. Vores hvalpe er vokset op inde med MEGET børnekontakt, og bliver fortrolige med hjemmets lyde. De er opdrættet af dyreadfærdsterapeut, som går hjemme og har god tid til at kræse om dem. De har også en hvalpepakke med til den første tid med duft hjemmefra, legetøj, foder, prutteposer, tyggeben, halsbånd og snor, og på hvalpenes blog (hundeadfaerd.dk) er der nye film eller portrætbilleder hver uge. Der er livslang gratis rådgivning og 4 års tilfredshedsgaranti.

Vores doodler koster 25.000kr.

Har i betalt for at stå på venteliste trækkes de 1500 kr fra dette beløb. Når i så er skrevet op til en hvalp betales et depositum på 5000 kr, som ikke refunderes hvis i skulle ombestemme jer. De resterende penge betales ved afhentning, når hvalpen er klar til at flytte hjemmefra.